Logo

PARTNER VAŠEHO ZDRAVÍ 

Jsme součástí skupiny AGEL, nejúspěšnějšího soukromého poskytovatele zdravotní péče ve střední Evropě.

Rychlý kontakt

+420 323 627 511

O nemocnici

Štědrost zaměstnanců Nemocnice AGEL Říčany se projevila při jarní charitativní sbírce

10.4.2024

Do každoroční jarní sbírky uspořádané pod patronátem NADACE AGEL se letos zapojilo opět velké množství zaměstnanců. Do DIAKONIE Broumov tak putovaly krabice s použitelným oblečením, tašky plné knih nebo hraček.

Sbírka byla uskutečněna pro sociálně slabé rodiny nebo jednotlivce a potřebné věci budou rozděleny klientům prostřednictvím DIAKONIE Broumov, sociálního družstva. „Já to vnímám tak, že je na světě dost lidí, kteří si nemůžou dovolit koupit nové oblečení nebo pořídit svým dětem nové hračky. A přitom na druhou stranu je svět zahlcený věcmi. Proto je správné, aby funkční a použitelné věci, které člověk sám již nepotřebuje, předal dál. A tak mohou posloužit ještě někde jinde a třeba udělat i někomu dalšímu radost,“ říká sálová sestra Nemocnice AGEL Říčany, paní Marie, která do sbírky také přispěla.

 

Patronem jarních sbírek je tradičně NADACE AGEL, ta do sbírky zapojuje jednotlivá zdravotnická zařízení Skupiny AGEL. Zaměstnanci jednotlivých zařízení tak mohou svými dary přispět do vybraných sociálních zařízení ze svého regionu.

 

"Moc děkujeme všem zaměstnancům, kteří opět ukázali, že mají srdce na správném místě a nezapomínají na pomoc ostatním, kteří to potřebují. Naše nemocnice se do sbírky zapojila už po čtvrté. Každý rok se snažíme pečlivě zvážit, kam bude charitativní sbírka směřována," sdělila Ing. Veronika Masaryková, marketingová pracovnice Nemocnice AGEL Říčany.

Akce probíhala celý březen a zaměstnanci mohli přinést zachovalé oblečení nebo lůžkoviny, batohy, kabelky, ale také hračky a nově i knihy.

 

Zpět

Kontakt pro média

e-mail: press@agel.cz

Kontakt neslouží k objednávání pacientů na vyšetření, očkování a výdeji výsledků vyšetření

Kontakty na veškeré společnosti skupiny AGEL najdete v sekci Společnosti skupiny AGEL

Online formuláře: