Logo

PARTNER VAŠEHO ZDRAVÍ 

Jsme součástí skupiny AGEL, nejúspěšnějšího soukromého poskytovatele zdravotní péče ve střední Evropě.

Rychlý kontakt

+420 323 627 511

O nemocnici

Vyšší spolehlivost i pokročilý monitoring pacienta při operacích. Nemocnice AGEL Říčany má nový anesteziologický přístroj, který zkvalitní úroveň poskytované péče

11.8.2023

Nový moderní anesteziologický přístroj, který slouží zejména k podávání celkové anestezie a sledování stavu pacienta během operací má k dispozici Nemocnice AGEL Říčany. Investice do nového přístroje přesáhla jeden milion korun.

Nový moderní přístroj, který nahradil starší vybavení, zajistí vyšší spolehlivost a výkon, pokročilý monitoring a lepší řízení pracovního postupu celého anesteziologického týmu. „Přístroj je špičkově vybaven a je pro nás velkým pomocníkem při podávání kvalitní a bezpečné anestezie pro naše pacienty,“ říká vedoucí lékař anesteziologického týmu MUDr. Vladimír Gavrikov, Csc. s tím, že v současné době na jeho oddělení používají ještě jeden přístroj stejného typu. „Ročně je jeden anesteziologický přístroj využit zhruba u 1400 až 1500 operací,“ doplnil.

 

Předností nového přístroje je vysoká spolehlivost a výkon, stejně tak i pokročilý monitoring vitálních funkcí, který výrazně usnadňuje a zkvalitňuje diagnostiku a péči o pacienty. „Tyto anesteziologické přístroje pomáhají našemu týmu v poskytování komplexní specializované péče o pacienty během operačních výkonů. Jedná se o systém, který odpovídá současným požadavkům na kvalitní a komplexní anesteziologickou péči,“ dodává MUDr. Gavrikov.

Zpět

Kontakt pro média

e-mail: press@agel.cz

Kontakt neslouží k objednávání pacientů na vyšetření, očkování a výdeji výsledků vyšetření

Kontakty na veškeré společnosti skupiny AGEL najdete v sekci Společnosti skupiny AGEL

Online formuláře: