Logo

PARTNER VAŠEHO ZDRAVÍ 

Jsme součástí skupiny AGEL, nejúspěšnějšího soukromého poskytovatele zdravotní péče ve střední Evropě.

Rychlý kontakt

+420 323 627 511

O nemocnici

Pacientům před operací slouží v Nemocnici AGEL Říčany nová indikační poradna

3.5.2023

V rámci rozšiřování služeb pro pacienty zřídila Nemocnice AGEL Říčany chirurgickou indikační poradnu, která slouží k rozřazování pacientů dle typu a rozsahu operace. Čekatelům na menší operace, jako jsou plastiky kýly, odstranění žlučníku či apendixu, zajistí péči zdravotníci přímo v říčanské nemocnici. Větší operace pak zabezpečí nemocnice s pracovišti vyššího typu.

Provoz indikační poradny byl v Nemocnici AGEL Říčany zahájen v březnu a prozatím je ordinační doba stanovena na každé sudé pondělí od 16:30 do 19 hodin. Do nově otevřeného provozu jsou pacienti posíláni praktickým lékařem nebo ambulantním specialistou – chirurgem. Vyšetření pacientů a doporučení léčebného postupu má na starosti MUDr. Robin Strnad.

 „Jsme velmi rádi, že se stal MUDr. Robin Strnad lékařskou posilou naší nemocnice. Věříme, že indikační poradna pomůže rychleji zjistit, zda pacient může být operován v našem zařízení, a tím pádem jeho léčba proběhne v klidném prostředí menšího pracoviště,“ říká místopředseda představenstva Nemocnice AGEL Říčany Bc. Lukáš Daněk.

Do poradny se mohou hlásit jak dlouhodobí pacienti Nemocnice AGEL Říčany, tak i noví zájemci. A to jak s menšími obtížemi, tak i se závažnými chorobami. Výsledkem konzultace a vyšetření v poradně bude indikace k dalšímu vhodnému postupu a také výběru nejvhodnějšího pracoviště. Pacienti nemusí přicházet se žádankou a o počtu jejich návštěv rozhodne lékař dle závažnosti jejich onemocnění. Jednodušší a jednoznačné případy bude možné řešit jen jednou návštěvou.

„V otevření ambulance v říčanské nemocnici vidím velký smysl. Bude tak možné vybrat pacienty k provedení menších zákroků u zdravější populace a léčba tak proběhne blízko jejich domova, což má nesporné výhody, co se týče jejich logistiky. Na druhou stranu nemocní s těžšími problémy a v horším zdravotním stavu se jednoduše a bez zbytečných mezičlánků dostanou ke specializované péči podávané na chirurgické klinice velké fakultní nemocnice,“ komentuje MUDr. Robin Strnad.

Objednat se mohou zájemci v recepci nemocnice, a to na telefonním čísle 323 627 511. Poradnu pak najdou v přízemí budovy A.

Zpět

Kontakt pro média

e-mail: press@agel.cz

Kontakt neslouží k objednávání pacientů na vyšetření, očkování a výdeji výsledků vyšetření

Kontakty na veškeré společnosti skupiny AGEL najdete v sekci Společnosti skupiny AGEL

Online formuláře: