Logo

PARTNER VAŠEHO ZDRAVÍ 

Jsme součástí skupiny AGEL, nejúspěšnějšího soukromého poskytovatele zdravotní péče ve střední Evropě.

Rychlý kontakt

+420 323 627 511

O nemocnici

Pacienty v Nemocnici AGEL Říčany hlídají nové monitory životních funkcí

19.8.2022

Jednotka intenzivní péče a interní lůžkové oddělení říčanské nemocnice disponují nově moderními centrálně propojenými monitory životních funkcí a v současné době již slouží hospitalizovaným.

Životy pacientů říčanské nemocnice hlídá osm monitorů a jedná se o modulární centrálně propojené pacientské monitory Biocare iM12. Ty umožňují komplexní sledování vitálních funkcí pacientů a včasnou reakci na jakoukoliv změnu.

„Monitorovací systém je složen z centrálního monitorovacího počítače a více pacientských monitorů. Systém disponuje řadou funkcí, které jsou přínosem nejen pro lékaře, ale i pro střední zdravotnický personál, zejména na jednotce intenzivní péče, která v říčanské nemocnici představuje čtyři plně vybavená lůžka,” informuje Beata Zíta, hlavní sestra Nemocnice AGEL Říčany s tím, že moderní monitorovací systém, je pro pacienty další zárukou kvalitní a bezpečné péče. „Centrální monitor má více alarmových režimů a celý systém je vybaven dotykovým displejem s vysokým rozlišením,” vysvětluje dále hlavní sestra.

Nemocnice využila na pořízení nové techniky dotaci z Programu 2021 ZDRAVOTNICTVÍ z rozpočtu Středočeského kraje, která červencový nákup monitorů pokryla částkou přes 600 tisíc korun. „Jsem rád za vzájemnou funkční spolupráci se Středočeským krajem. Tento projekt byl realizován s jeho finančním přispěním,” potvrzuje Předseda představenstva Nemocnice AGEL Říčany prof. MUDr. Roman Prymula, CSc., Ph.D..

Zpět

Kontakt pro média

e-mail: press@agel.cz

Kontakt neslouží k objednávání pacientů na vyšetření, očkování a výdeji výsledků vyšetření

Kontakty na veškeré společnosti skupiny AGEL najdete v sekci Společnosti skupiny AGEL

Online formuláře: