Logo

PARTNER VAŠEHO ZDRAVÍ 

Jsme součástí skupiny AGEL, nejúspěšnějšího soukromého poskytovatele zdravotní péče ve střední Evropě.

Rychlý kontakt

+420 323 627 511

O nemocnici

Velkokapacitní očkovací centrum v Říčanech navštíví průměrně 600 lidí denně. Zdravotníci zde aplikovali již 30 tisíc vakcín

22.6.2021

Nárůst denního počtu aplikovaných vakcín se pozitivně promítl do urychlení očkování ve velkokapacitním vakcinačním centru a zdravotníci z Nemocnice AGEL Říčany zde již podali klientům přes 30 tisíc vakcín.

„Svižné tempo při očkování se daří očkovacímu centru udržovat a ještě došlo oproti minulému měsíci k menšímu nárůstu z 500 podaných dávek vakcíny denně na 600 denně,“ potvrzuje ředitel Nemocnice AGEL Říčany prof. MUDr. Roman Prymula, CSc., Ph.D. Očkovací centrum funguje od 24. února, tedy téměř 4 měsíce, a i během léta se zde lidé mohou k očkování registrovat. Náročný logistický proces očkování totiž nijak nekomplikuje veškerou péči v říčanské nemocnici, protože k vakcinaci slouží místní sportovní hala. Během prázdninového období se neplánují žádné změny v otevírací době a provozní doba zůstává od pondělí do pátku od 8.00 do 16.00 hodin.

Jak vyplývá z děkovných dopisů, lidé si velmi pochvalují plynulost celého procesu, vstřícný a pozitivní přístup všech zaměstnanců od personálu u vstupu do centra po lékaře, kteří vakcínu aplikují, a také i netvoření se front. Marketingový referent nemocnice dodává: „Pochvaly na očkovací centrum a jeho fungování se k nám dostávají z různých stran, ať už od samotných naočkovaných klientů nebo od jejich rodinných příslušníků. Pro příklad jsme dostali email od paní Dejlové, která velmi chválila vzorné chování i péči při očkování její maminky Blaženy. Jsme skutečně rádi, že jsou klienti spokojení,“ říká za Nemocnici AGEL Říčany Ing. Veronika Masaryková.

Zpět

Kontakt pro média

e-mail: press@agel.cz

Kontakt neslouží k objednávání pacientů na vyšetření, očkování a výdeji výsledků vyšetření

Kontakty na veškeré společnosti skupiny AGEL najdete v sekci Společnosti skupiny AGEL

Online formuláře: